Vārds Uzvārds Amats   Pieņemšanas laiki Tālrunis
ADMINISTRĀCIJA
Valija  Vaina Direktore

 Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

P 9.00-14.00;C 9.00-14.00 29269344
           
Ilona Zariņa Struktūrvienības vadītāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Katru dienu no 8.00-12.00  
           
Ludvigs Indreļuns Saimniecības pārzinis Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Katru dienu no 9.00 - 10.00 26485263
PEDAGOGI  
Agita Dreimane  Lietvede Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Edvīns Pavlovs Sports un veselība      
Vilnis  Gailums Sports un veselība Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Guna Gasjūne-Pavāre Matemātika; 6. klases audzinātāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Liene  Beināre Krievu valoda; interešu izglītības skolotāja      
Mihails  Gorskis Ķīmija      
Agrita Ivanovska 4. klases audzinātāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Tatjana Kapusto Bioloģija      
Jēkabs Klīdzējs Datorika, datorsistēmu tehniķis Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Dale Oškalne Latviešu valoda un literatūra, teātra māksla Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Madara Purviņa Vizuālā māksla; interešu izglītības skolotāja      
Iveta Salgrāve Angļu valoda      
Inga Spangere 2. klases audzinātāja; interešu izglītības skolotāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Dita Starta Mūzika      
Māra Lagzdiņa Mūzika      
Natālija Šabanoviča Latviešu valoda;  bibliotekāre      
Lāsma  Skābuliņa 1. klases audzinātāja      
Regīna  Eihmane Dizains un tehnoloģijas      
Valija Vaina 7., 8. klases audzinātāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Ingrīda Vaisjune Dabaszinības, ģeogrāfija, sociālās zinības, sociālās zinības un vēsture, Latvijas un pasaules vēsture; interešu izglītības skolotāja. 5. klases audzinātāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Līga Veģe 3. klases audzinātāja; interešu izglītības skolotāja  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Dace Zauere

Pedagoga palīgs;
Speciālais pedagogs

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
PIRMSSKOLAS PEDAGOGI    
Maria Baldiņa Pirmsskolas izglītības skolotāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Ludviga Bohane Pirmsskolas izglītības skolotāja      
Alise Dreimane Pirmsskolas izglītības skolotāja      
Inese Kantāne Pirmsskolas izglītības skolotāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Ruta Krūmiņa Pirmsskolas izglītības skolotāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Tatjana  Markune Pirmsskolas izglītības skolotāja      
Laima Spalva Pirmsskolas izglītības skolotāja Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
Dita Starta Pirmsskolas mūzikas skolotāja      
Ingūna  Nevala Pirmsskolas izglītības skolotāja      
Ilona Zariņa Struktūrvienības vadītāja;
Izglītības metodiķe; pirmsskolas izglītības skolotāja
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    
ATBALSTA  PERSONĀLS  
Valija Vaina Speciālais pedagogs Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Katru dienu no 9.00-13.00  
Dace Zauere Speciālais pedagogs Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. C  
Marija Baldiņa Logopēds      
           
Agita Dreimane Pedagoga palīga      
Dita Starta Pedagoga palīgs      
Agrita Ivanovska Pedagoga palīgs      
Ruta Krūmiņa Medmāsa Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Katru dienu pirmsskolā  
Inga Spangere Pedagogs karjeras konsultants Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. Piektdien, no 15.00 - 17.00  
Natālija Šabanoviča Bibliotekāre   O, C, P  
           
           
           
Konkrētais tikšanās laiks  iepriekš jāsaskaņo!  

Kalendārs

March 2024
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lepojamies!